Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im

PUNO NË TV KLAN

Pozicioni i punës: Kopshtar

Lloji i kontratës se punësimit: Kohë e plotë

Kërkesa për vendin e punës:

 • Arsim i ulët dhe/ose i mesëm
 • Të ketë njohuri mbi kopshtarinë
 • Të ketë eksperiencë pune si kopshtar
 • Mosha e preferuar 18 – 55 vjeç

Për të aplikuar për këtë pozicion pune, kontakto në email dhe/ose telefon si në vijim:


Pozicioni i punës: Grafist

Lloji i kontratës se punësimit: Kohë e plotë

Kërkesa të përgjithshme për vendin e punës:

 • Arsim i lartë në profilin multimedia dhe/ose të ngjashme;
 • Eksperiencë pune si grafist në media audiovizive minimalisht 3 vjet;
 • Aftësi për punën krijuese dhe në grup;
 • Njohje e programeve komjuterike si vijon:
 1. 3D STUDIO MAX; i detyrueshëm
 2. CINEMA 4D;
 3. MAYA;
 4. ose të tjera software për MOTION GRAFICS;
 5. Adobe Premiere;
 6. Adobe Photoshop;
 7. Adobe After effects;
 8. Fusion;
 9. After Effects; i detyrueshëm;
 10. Kërkohen dy punë krijuese ku të jenë përdorur ndër të tjera dhe programet e sipërcituara që të dërgohen bashkë me CV me linkun përkatës.
 • Paga e kënaqshme;

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, kontakto në email si në vijim:


Pozicioni: Gazetar/e web

Përshkrimi i punës

-Shkrimi i lajmeve të fushave të ndryshme; lajmi i fundit, lajme nga politika, kronika, aktualiteti dhe përkthime.

-Korrekton materialin dhe e poston në website, duke e plotësuar me foto, video.

-Zbardh/transkripton në kohë reale deklaratat për shtyp dhe ndërton lajme me materialin në fjalë.

-Vërteton dhe e bazon në burime lajmin e prodhuar dhe e citon atë.

Kualifikimet dhe aftësitë

Diplomë në Gazetari

-Eksperiencë punë në fushën e gazetarisë online

-Njohës shumë i mirë i lajmit

-Aftësi për të korrektuar

-Aftësi për të transkriptuar/zbardhur në kohë reale

-Aftësi për të punuar nën presionin e kohës

-Saktësi dhe shpejtësi në shkrimin e lajmit

-Njohës shumë i mirë i Gjuhës Shqipe

-Njohës shumë i mirë të paktën i një gjuhe të huaj

-Njohës shumë i mirë i WordPress

-Përgjegjshmëri të lartë dhe korrektësi

Aplikimi

Për të aplikuar në pozicionin e gazetar/e, dërgoni CV dhe 3 materiale të shkruara prej jush në adresën e email [email protected].


Pozicioni: Kurator Youtube/Web

Përshkrimi i punës

-Krijon photo cover për çdo material video të Tv Klan

-Plotëson videot në YouTube me photo covers, tags/hashtags, end screens dhe cards.

-Plotëson me tekst përshkrues videot që nuk kanë një të tillë.

-Është përgjegjës për plotësimin si më lart të emisioneve dhe materialeve video që prodhohen nga Tv Klan.

-Ndihmon gazetarët e web me foto duke i edituar e më pas duke i kaluar në panel

Kualifikimet dhe aftësitë

-Njohuri shumë të mira në montazh

-Njohuri shumë të mira të paketës Adobe (Premiere/Photoshop)

-Njohja e programeve të tjera që lidhen me foto/video editing përbën përparësi

-Njohuri shumë të mira të YouTube

-Njohuri shumë të mira në editimin e fotografive

-Njohuri bazë të rrjeteve sociale

-Njohuri bazë të WordPress

-Njohës i Gjuhës Shqipe

-Përgjegjshmëri të lartë dhe korrektësi

Aplikimi

Për të aplikuar në pozicionin e Kurator Youtube/Web, dërgoni CV dhe 3-4 materiale (foto ose video) të krijuara prej jush në adresën e email [email protected].