Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im

Osmani

Klan Logo

E hënë – e mërkurë 21:00

Seriali turk më i kushtueshëm i të gjitha kohërave me veshje dhe skenografi mbreslënëse. Me aktorin më të famshëm dhe më të paguar Burak Ozcivit. Shifra rekord shikueshmërie në çdo episod të tij si seriali më i ndjekur në Turqi. Si do të rrjedhë historia e djalit të Ertugrulit, Osmani, ai që themeloi perandorinë më të madhe të kohës?
  • Drama
  • 2019
  • Aktorët:
  • Burak Özçivit ,
  • Yıldız Çağrı Atiksoy ,
  • Özge Törer ,
Osmani – Episodi 506

Osmani – Episodi 506

Të gjithë tashmë janë vënë në kërkim të Alaedinit dhe Gonxhas. A do të mundet Osman të mbërrijë në kohë për t’i shpëtuar ata? Çfarë marrëveshjeje do të bëjë Mehmet me armikun më të ri të Osmanit?

Osmani – Episodi 505

Osmani – Episodi 505

Vrasja e Ahmetit do të nxisë një armiqësi të re për Osmanin. Çfarë do të ndodhë me Alaedin, Gonxha dhe Holofira të cilët janë në arrati? Vajza e Osmanit gjithashtu ndodhet në rrezik.

Osmani – Episodi 504

Osmani – Episodi 504

Si do të shkojë dasma e Elçim dhe Orhan? Falë ndihmës së Holofiras, Alaedin arrin të rrëmbejë Gonxhan. Çfarë do të ndodhë me Ahmetin? Një përballje e fortë do të ndodhë mes dy fiseve, të Osmanit dhe Ibrahimit?

Osmani – Episodi 503

Osmani – Episodi 503

Çfarë informacioni do të marrë Alaedin nga Gonxha? Osman mbështet Alaedin dhe dashurinë që ai ka për Gonxhan. Cili do të jetë propozimi që Osman ka për Alaedinin? Orhan dhe Elçim celebrojnë martesen e tyre.

Osmani – Episodi 502

Osmani – Episodi 502

A do të mundet Osman t’i japë Onurit denimin e merituar? Cili do të jetë plani i Alaedinit për të shpëtuar Gonxhan nga duart e babait të saj? Çfarë do të thuhet në një takim mes Osman dhe Jakup bej?

Osmani – Episodi 501

Osmani – Episodi 501

Osman arrin të heqë qafe një nga armiqtë e tij më të mëdhenj, Imren Tegin. Pas kësaj fitorejë në kamp organizohet një festë e madhe. Gonxha vazhdon të jetë e burgosur. Si do të jetë takimi i saj me Jakup bej? Një përballje e fortë do të ndodhë mes Osman dhe Onur.

Osmani – Episodi 500

Osmani – Episodi 500

A do të pranojë Mehmet vendimin e Gonxhas për t’u martuar me Alaedinin? Si do të shkojë shkëmbimi I pengjeve mes Imren Tegin dhe Osman? A do të mund të hakmerret Elçim kunder Olivias mbi vrasjen e Aishes. Çfarë do të ndodhë në përballjen mes Osman dhe Imren Tegin?

Osmani – Episodi 499

Osmani – Episodi 499

Një letër e ardhur për Osmani do ta shqetësojë shumë atë. Elçim dhe Malhun gjejnë trupin e pajetë të Aishes. A do ta mirotojë Osman martesen e Alaedin dhe Gonxha?

Osmani – Episodi 498

Osmani – Episodi 498

 Çfarë lajmi do të marrë Osman? A do të pranojë Bala lidhjen e Alaedin dhe Gonxha? Cila do të jetë beteja e rradhës e Osmanit?

Osmani – Episodi 497

Osmani – Episodi 497

Osman falë Balas dhe Orhanit arrin të kteheht shëndoshë e mirë në kamp. Si është gëjdnja shëndetësore e Xherkutaj? Gonxha mëson që Holofira është gjallë. Gyndyz bej do të bjerë në duart e Imren Tegin.

Osmani – Episodi 496

Osmani – Episodi 496

Gonxha dhe Alaedin më në fund vendosin t’i japin një mundësi dashurisë së tyre. Xherkutaj do të plagoset rëndë. Osman nga ana tjetër ndodhet në një rrezik të madh për jetën.

Osmani – Episodi 495

Osmani – Episodi 495

Çfarë vendimi do të marrë Osman për dy njerëzit e tij, Onur dhe Boran? Çfarë do të thuhet në një takim mes Osman dhe Imren Tegin? Aishe i vë flaken një prej çadrave të fisit.

Top Kast

Burak Özçivit

Burak Özçivit

Osmani

Yıldız Çağrı Atiksoy

Yıldız Çağrı Atiksoy

Malhun

Özge Törer

Özge Törer

Bala Hatun

Emre Bey

Emre Bey

Orhan Bej

Plot

Osmani

2019 Drama
Seriali turk më i kushtueshëm i të gjitha kohërave me veshje dhe skenografi mbreslënëse. Me aktorin më të famshëm dhe më të paguar Burak Ozcivit. Shifra rekord shikueshmërie në çdo episod të tij si seriali më i ndjekur në Turqi. Si do të rrjedhë historia e djalit të Ertugrulit, Osmani, ai që themeloi perandorinë më të madhe të kohës?
TV KLAN

E hënë – e mërkurë 21:00

Osmani
Sekrete Familjare
Çapkëni i pasur
Tokë e hidhur
Për familjen time
Një shans më shumë
Premtimi
Nina