Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im

Çapkëni i pasur

Klan Logo

E diel 20:30

Ferit, beqari i pashem i familjes Korhan eshte me capkeni dhe me i papergjegjshmi nga te gjithe. Halis Korhan, vendos qe nipi i tij Ferit duhet te martohet...Nje dashuri me shikim te pare ndryshon jeten e te gjitheve! Dikush ben plane per tu hakmarre dhe per te fituar jeten qe ju vodh! Dikush tjeter behet pjese e nje super vile e mbushur me tradheti, genjeshtra dhe sekrete. A ka dashuri me te madhe dhe me te bukur dhe me te veshtire se ajo mes Feritit dhe Sejran? Bazuar ne nje ngjarje te vertete!
  • Drama
  • 2022
  • Aktorët:
  • Afra Saraçoğlu ,
  • Mert Ramazan Demir ,
  • Çetin Tekindor ,
Çapkeni i pasur – Episodi 237

Çapkeni i pasur – Episodi 237

Me dhimbje të madhe  në zemër dhe me urrejtje në sytë e tij, Ferit shkon të përballet me Halisin. Çfarë do të ndodhë në një përbalje mes Gylgyn dhe Hatixhe? Halis I rikthen Ifakatit poziten dhe fuqinë që dikur ka pasur. Një video-mesazh do të traumatizojë këtë të fundit.

Çapkeni i pasur – Episodi 236

Çapkeni i pasur – Episodi 236

Falë Pelinit, Ferit mëson vendndodhjen e Orhanit. Një përleshje e madhe armesh ndodh kur Ferit dhe njerëzit e tij mundohen të shpëtojnë Orhanin. Atehërë kur mendojnë që rreziku kaloi, një fatkeqësi tjetër do ndodhë për familjen Korhan.

Çapkeni i pasur – Episodi 235

Çapkeni i pasur – Episodi 235

Çfarë do të thuhet në një bisedë të ndjerë mes Orhan dhe Ferit? Shehmuz tashmë ka filluar të bashkëpunojë me Meziden për t’u hakmarrë ndaj Korhaneve. Një plan I mirëmenduar do të vërë në rrezik jetën e Orhanit.

Çapkeni i pasur – Episodi 234

Çapkeni i pasur – Episodi 234

 A do të mund të shpëtojë Zerrin? Esma ndërkohë është në gjëndje të rënduar emocionale. Si do të jetë takimi mes Ferit dhe Pelin? Çfarë premtimi do t’I bëjë Sejran Tarikut?

Çapkeni i pasur – Episodi 233

Çapkeni i pasur – Episodi 233

A do të mund të mësojë Ferit mbi sëmundjen e Sejranit? Pasi Esma mëson që Kazim po e tradhëton me Zerrin shkon të përballet me ta. Çfarë do të ndodhë me Zerin gjatë kësaj përballjeje? Gylgyn nxjerr Ifakatin nga burgu.

Çapkeni i pasur – Episodi 232

Çapkeni i pasur – Episodi 232

Gylgyn vazhdon të marrë kërcënime nga Mezide. Suna mëson nga Safet mbi sëmundjen e rëndë të Sejranit. Çfarë do të thuhet mes Gylgyn dhe Ifakat e cila ndodhet në burg?

Çapkeni i pasur – Episodi 231

Çapkeni i pasur – Episodi 231

Zerrin i shpreh dashurinë e saj Kazimit. Sejran takohet fshehurazi me Tarikun. Çfarë do të kërkojë ajo nga ai? Çfarë do t’u komunikojë Halis familjes së tij gjatë një darke jashtë shtëpisë? Ifakat do të arrestohet si e dyshuara kryesore për vrasjen e Fikrijes.

Çapkeni i pasur – Episodi 230

Çapkeni i pasur – Episodi 230

Situatat në vilën Korhan sa vijnë dhe vështirësohen. Halis fton Ifakatin në vilë. Sejran ndërkohë kërkon të takohet sërish me Tarik.

Çapkeni i pasur – Episodi 229

Çapkeni i pasur – Episodi 229

Çfarë do të ndodhë në një përballje të ashper mes Kazim dhe Esma? Teksa Mezide pret ardhjen e Hatixhes, ajo do të bjerë në grackë dhe të përballet me Halisin. Tarik vazhdon të përndjekë Sejranin, por kësaj herë ai kërkon ta ndihmojë atë. Çfarë do të ndodhë kur Ferit të mbërrijë në ato momente?

Çapkeni i pasur – Episodi 228

Çapkeni i pasur – Episodi 228

Çfarë do të thuhet në përballjen mes Kaja dhe Suna? Çfarë surprizë do të përgatisë Sejran për Feritin? Ifakat do të bëhet shkaktare e vdekjes së Fikrijes. Abidin shkon të kërkojë doren e Aishes.

Çapkeni i pasur – Episodi 227

Çapkeni i pasur – Episodi 227

Gylgyn vazhdon të marrë kërcënime nga Mezide. Ferit do të takohet me Safetin. Si është gjëndja shëndetësore e Sejranit? Si do të jetë përballja mes saj dhe Tarik? Çfarë do t’i rrëfejë Kaja Hatixhes?

Çapkeni i pasur – Episodi 222

Çapkeni i pasur – Episodi 222

Ferit kujdeset gjatë gjithë kohës për Sejranin, por gjëndja e saj emocionale nuk është mirë. Çfarë do të thuhet mes Ifakat dhe Halis? Suna shkon të përballet me Pelinin. Dikush do të betohet për hakmarrje ndaj familjes Korhan.

Top Kast

Afra Saraçoğlu

Afra Saraçoğlu

Serjan

Mert Ramazan Demir

Mert Ramazan Demir

Ferit

Çetin Tekindor

Çetin Tekindor

Halis

Serif Sezer

Serif Sezer

Hatixhe

Plot

Çapkëni i pasur

2022 Drama
Ferit, beqari i pashem i familjes Korhan eshte me capkeni dhe me i papergjegjshmi nga te gjithe. Halis Korhan, vendos qe nipi i tij Ferit duhet te martohet...Nje dashuri me shikim te pare ndryshon jeten e te gjitheve! Dikush ben plane per tu hakmarre dhe per te fituar jeten qe ju vodh! Dikush tjeter behet pjese e nje super vile e mbushur me tradheti, genjeshtra dhe sekrete. A ka dashuri me te madhe dhe me te bukur dhe me te veshtire se ajo mes Feritit dhe Sejran? Bazuar ne nje ngjarje te vertete!
TV KLAN

E diel 20:30

Osmani
Sekrete Familjare
Çapkëni i pasur
Tokë e hidhur
Për familjen time
Një shans më shumë
Premtimi
Nina