Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im
Pro Business
Klan Plus Logo
2023

Promovimi i çfarëdolloj biznesi brenda dhe jashtë vendit. Fillimet e një biznesi, mbijetesa në treg, ngritjet dhe sukseset, pikat e forta që e bëjnë të veçantë në treg, të ardhurat dhe shpenzimet, detyrimet dhe taksat, ambiciet për të ardhmen. Çdo të hënë “Pro Business” nga Oljana Maloku, ora 18:30, në Klan Plus.

Nga: Oljana Maloku

Kategoria: Dokumentar

Kohëzgjatja: 30 min

Viti: 2019

Kontakt: [email protected]

Pro Business – Emisioni 17 Korrik 2023

Pro Business – Emisioni 17 Korrik 2023

” Pro Business” një emision nga Oljana Maloku në Klan Plus. Gratë në biznes, bujqësi dhe artizanat Në studio: Pranvera Guxho Vajza që drejton biznesin me 95% staf meshkuj Në studio: Arjeta Puca

Pro Business – Emisioni 10 Korrik 2023

Pro Business – Emisioni 10 Korrik 2023

” Pro Business” një emision nga Oljana Maloku në Klan Plus. Kultivimi i aloe verës, sipërmarrja e suksesshme e të riut Albi Sulo Në studio: Albi Sulo Kultivimi i shafranit, mundësi biznesi për të rinjtë Në studio: Rei Çakëri

Pro Business – Emisioni 3 Korrik 2023

Pro Business – Emisioni 3 Korrik 2023

” Pro Business” një emision nga Oljana Maloku në Klan Plus. Irakli Shkoza, fermeri që po guxon me frutat ekzotike në Divjakë Koha për kultura të reja bujqësore në Shqipëri

Pro Business – Emisioni 26 Qershor 2023

Pro Business – Emisioni 26 Qershor 2023

” Pro Business” një emision nga Oljana Maloku në Klan Plus. Gratë në biznes, sfidat dhe suksesi Në studio: Lira Hilaj Gratë në Biznes po tregojnë dita ditës aftësinë e tyre drejtuese në kompani të ndryshme dhe po japin kontribut në shoqëri. Historia se si Lira Hilaj hapi kompaninë e saj është shumë interesante dhe...

Pro Business – Emisioni 19 Qershor 2023

Pro Business – Emisioni 19 Qershor 2023

” Pro Business” një emision nga Oljana Maloku në Klan Plus. Turizmi i Aventurës, mundësitë që ofron Shqipëria Në studio: Alma Spathara Sa kushton Turizmi i Aventurës në Shqipëri? Në studio: Elkierd Deliu

Pro Business – Emisioni 12 Qershor 2023

Pro Business – Emisioni 12 Qershor 2023

” Pro Business” një emision nga Oljana Maloku në Klan Plus. Nxitja e zhvillimit të qëndrueshëm në sektorin shqiptar të drurit Sfidat e prodhuesve të mobilieve në Shqipëri

Pro Business – Emisioni 5 Qershor 2023

Pro Business – Emisioni 5 Qershor 2023

” Pro Business” një emision nga Oljana Maloku në Klan Plus. Ecuria e sektorit të ndërtimit Shitjet e apartamenteve, ngrirje në pjesën e Unazës së Vogël

Pro Business – Emisioni 29 Maj 2023

Pro Business – Emisioni 29 Maj 2023

” Pro Business” një emision nga Oljana Maloku në Klan Plus. Global Markets në grupin OTP Bank Tregjet globale në OTP Bank, shërbime investimi

Pro Business – Emisioni 22 Maj 2023

Pro Business – Emisioni 22 Maj 2023

” Pro Business” një emision nga Oljana Maloku në Klan Plus. Investimet nga të huajt në pasuritë e paluajtshme në Shqipëri Çmimet e banesave në Tiranë, ku të blejmë

Pro Business – Emisioni 15 Maj 2023

Pro Business – Emisioni 15 Maj 2023

” Pro Business” një emision nga Oljana Maloku në Klan Plus. Të studio: Z. Filip Gjoka, Kryetar i Shoqatës së Bimëve Mjekësore dhe Aromatike, dhe Z. Florian Zeka nga Shoqata “Pro-Eksport Albania”. Rënia e euros, goditja tek sektori i bimëve medicinale Masat e qeverisë për kursin e këmbimit, sfidat e manifakturës /tvklan.al

Pro Business – Emisioni 8 Maj 2023

Pro Business – Emisioni 8 Maj 2023

” Pro Business” një emision nga Oljana Maloku në Klan Plus. Në studio: Z. Arian Jaupllari  Zv/Ministër i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural Skema Kombëtare e Bujqësisë për 2023 Fermeri tregon aplikimin në masat në bujqësi

Pro Business – Emisioni 1 Maj 2023

Pro Business – Emisioni 1 Maj 2023

” Pro Business” një emision nga Oljana Maloku në Klan Plus. Ndiqni për më tepër emisionin e plotë! Kërkesat e të huajve per të zgjedhur Shqipërinë si destinacion turistik! Sezoni i ri, subjektet presin boom turistësh, marrin punetorë nga jashtë

  • Pro Business
  • Profil
  • Galeria
  • Lajme

Pro Business

Promovimi i çfarëdolloj biznesi brenda dhe jashtë vendit. Fillimet e një biznesi, mbijetesa në treg, ngritjet dhe sukseset, pikat e forta që e bëjnë të veçantë në treg, të ardhurat dhe shpenzimet, detyrimet dhe taksat, ambiciet për të ardhmen. Çdo të hënë “Pro Business” nga Oljana Maloku, ora 18:30, në Klan Plus.

Nga: Oljana Maloku

Kategoria: Dokumentar

Kohëzgjatja: 30 min

Viti: 2019

Kontakt: [email protected]

TV KLAN
2023