Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im

Tokë e hidhur

Klan Logo

E hënë – e shtunë 18:20

Një histori dashurie legjendare që fillon në Stamboll gjatë viteve ’70 dhe vazhdon në tokat pjellore të Çukuroves, permes sprovave të së keqes, ambicjes dhe tiranisë. Jilmaz dhe Zylejha, përfundojnë në tokat e pronarit modern dhe të fuqishem Demir dhe nënës së tij dominuese Hynker. Një gënjeshter e thjeshtë për të mos u ndare, bën që jeta e dy të dashuruarve në arrati, të përmbyset plotësisht dhe të shkatërrojë çdo shpresë shpëtimi… Dashuria është më e madhe se jeta!
  • Drama
Tokë e hidhur – Episodi 136

Tokë e hidhur – Episodi 136

Si do ta presë Jilmaz lajmin që do të bëhet baba? Çfarë do të ndodhë tashmë me Zulejhan dhe ëndrrën për të jetuar më në fund dashurinë e saj? A do të mund të kuptojë Demir se cfarë po ndodh me gruan e tij?    

Tokë e hidhur – Episodi 135

Tokë e hidhur – Episodi 135

Me dy bileta në duar Jilmaz planifikon të arratiset së bashku me Zulejhan. Duke shfrytëzuar festën në fermë dhe me ndihmen e Gyltenit Zulejha e lumtur niset drejt një jeteje të re. Por një lajm që Jilmaz merr mund të shkatërrojë edhe njëherë ëndrrën e tyre.

Tokë e hidhur – Episodi 134

Tokë e hidhur – Episodi 134

A do të mund të zbulojë Demir takimin e fshehtë mes Zulejhas dhe Jilmazit? Jilmaz kërkon nga Fekeli miratimin e tij për të ndjekur dashurinë më të madhe të tij, Zulejhan. Kjo e fundit I kërkon Demirit që të rikthejë në punë Gafurin dhe Sanijen për hir të Gyltenit.

Tokë e hidhur – Episodi 133

Tokë e hidhur – Episodi 133

Demir kërkon të dijë kush fshihet pas incidentit të Sanijes. Si do të jetë përballja tjetër mes Demir dhe JIlmaz? Ky I fundit vazhdon të ketë debate me Myzhgan. Jilmaz këmbngul për të rifituar dashurinë e Zulejhas.

Tokë e hidhur – Episodi 132

Tokë e hidhur – Episodi 132

Pas deklaratës së Sherminit, Demir del nga burgu. Si do të jetë takimi i tij me Zulejhan? Çfarë do t’i rrëfejë Gylten Jilmazit? Çfarë do të mësojë Demir në lidhje me Zulejhan?

Tokë e hidhur – Episodi 131

Tokë e hidhur – Episodi 131

Si është gjendja shëndetësore e Sanijes? Në përpjekje për t’u arratisur nga Hatip, Shermin aksidentohet rëndë. A do të mund të shpëtojë ajo? Si po shkon marrëdhënia mes Jilmaz dhe Myzhgan?

Tokë e hidhur – Episodi 130

Tokë e hidhur – Episodi 130

Demir lihet në burg pa afat. Pas një zënke me Sanijen, Zulejha e rrëzon atë nga shkallet. Jilmaz vazhdon të këmbngulë për dashurinë e Zulejhas. Çfarë do të thuhet gjatë një takimi të fshehtë të tyre?

Tokë e hidhur – Episodi 129

Tokë e hidhur – Episodi 129

A do të mundet Hynker të bindë Sherminin të tërheqë akuzen e saj ndaj Demirit? Demir vazhdon të jetë në gjëndje të dëshpëruar. Një përballje e ashpër do të ndodhë mes Zulejhan dhe Hynkerit. Si do të shkojë gjyqi i Demirit?

Tokë e hidhur – Episodi 128

Tokë e hidhur – Episodi 128

Çfarë do t’I rrëfejë Hatip Demirit që do ta çmendë atë?  Si është gjendja shëndetësore e Zulejhas? Fekeli do të debatojë ashpër me Jilmazin. Si po shkon marrëdhënia mes Jilmaz dhe Myzhgan?

Tokë e hidhur – Episodi 127

Tokë e hidhur – Episodi 127

Jilmaz arrin të shpëtojë Adnanin I cili është në rrezik. Zulejha gjithashtu rrezikon abortin. A do të shpëtojë fëmija që ajo pret? Çfarë do të thuhet në një përballje mes Hynker dhe Fekeli?

Tokë e hidhur – Episodi 126

Tokë e hidhur – Episodi 126

Demir I kërkon Hynkerit t’i japë lirinë e duhur Zulejhas pasi ai ka besim tek ajo. Zulejha së bashku me djalin e saj shkojnë të takojnë Demirin në burg. A do të mundet Hynker të gjejë vendndodhjen e Sherminit? Çfarë do të ndodhë me Zulejhan?

Tokë e hidhur – Episodi 125

Tokë e hidhur – Episodi 125

Myzhgan vuan për humbjen e babait të saj dhe ngushëllimin e vetëm e gjen në krahët e Jilmazit. Në çfarë telashesh do të futet Gafur? Çfarë po përpiqet të mësojë Jilmaz?

Plot

Tokë e hidhur

Drama
Një histori dashurie legjendare që fillon në Stamboll gjatë viteve ’70 dhe vazhdon në tokat pjellore të Çukuroves, permes sprovave të së keqes, ambicjes dhe tiranisë. Jilmaz dhe Zylejha, përfundojnë në tokat e pronarit modern dhe të fuqishem Demir dhe nënës së tij dominuese Hynker. Një gënjeshter e thjeshtë për të mos u ndare, bën që jeta e dy të dashuruarve në arrati, të përmbyset plotësisht dhe të shkatërrojë çdo shpresë shpëtimi… Dashuria është më e madhe se jeta!
TV KLAN

E hënë – e shtunë 18:20

Osmani
Sekrete Familjare
Çapkëni i pasur
Tokë e hidhur
Për familjen time
Një shans më shumë
Premtimi
Nina