Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im

Sinjali

OTT në aplikacionin “Klani IM”

Për abonime apo problematika me Aplikacionin “Klan IM” kontaktoni në adresën email:

[email protected]

WEB: KLANIIM.AL

Shkarko aplikacionin për Android

Shkarko aplikacionin për iOS

Samsung Smart TV (duke nisur nga viti 2017)

LG web OS 4.0 dhe versionet e reja

Amazon Fire TV Stick

Në platformën digjitale tokësore pa pagesë në:

Poliçan

(drejtimi i antenës mbi kodrën Maja e Çukës)

Vau i Dejës

(drejtimi i antenës mbi kodrën Zefjan në fshatin Bushat)

Çervenakë

(drejtimi i antenës mbi malin e Çervenakës)

Tepelenë

(drejtimi i antenës mbi fshatin Beçisht)

Përmet

(drejtimi i Mali i Bardhë, mbi fshatin Qilarishtë)

Gramsh

(drejtimi i antenës mbi kodrën e Kamaqit, përballë qytetit të Gramshit)

Skrapar

(drejtimi i antenës mbi kodrën Vërzhezhë, në veri të qytetit të Çorovodës)

Kolonjë

(drejtimi i antenës mbi kodrën Maja e Gorricës, Ersekë)

Librazhd

(drejtimi i antenës nga kodra në fshatin Librazhd Qendër)

Dibër

(drejtimi i antenës nga mali Arapaj)

Dhërmi

(drejtimi i antenës nga kodra mbi lokal “Panorama”)

Kukës

(drejtimi i antenës drejt malit Tregtan)

Shkodër

(drejtimi i antenës drejt malit të Taraboshit)

Lezhë

(drejtimi i antenës drejt kodrës së Tyrbes)

Laç

(drejtimi i antenës drejt kodrës së Ishmit)

Krujë

(drejtimi i antenës drejt kodrës së Ishmit)

Tiranë

(drejtimi i antenës drejt Fushë Dajtit)

Durrës

(drejtimi i antenës drejt kodrës mbi Currila)

Kavajë

(drejtimi i antenës drejt stacionit në Kryevidh)

Peqin

(drejtimi i antenës drejt kodrës në Gjuzaj)

Rrogozhinë

(drejtimi i antenës drejt kodrës në Gjuzaj)

Lushnje

(drejtimi i antenës drejt kodrës së Ardenicës)

Fier

(drejtimi i antenës drejt kodrës së Ligovunit ose kodrës së Ardenicës)

Ballsh

(drejtimi i antenës drejt Kodër Ballsh)

Vlorë

(drejtimi i antenës drejt kodrës së Zvernecit)

Himarë

(drejtimi i antenës drejt kodrës në lindje të Himarës)

Sarandë

(drejtimi i antenës drejt malit të Milesë)

Delvinë

(drejtimi i antenës drejt malit të Milesë)

Gjirokastër

(drejtimi i antenës drejt kodrës në Asim Zenel)

Berat

(drejtimi i antenës drejt malit Partizan Goricë )

Elbasan

(drejtimi i antenës drejt kodrës Petresh)

Pogradec

(drejtimi i antenës drejt kodrës mbi Tushemisht)

Korçë

(drejtimi i antenës drejt Malit Moravë – Çardhak)

Devoll

(drejtimi i antenës drejt Malit Moravë – Çardhak)

TRING SATELIT – Shqipëri & Evropë

TRING IPTV – Shqipëri, Evropë, SH.B.A, Australi & Zelande e Re

TRING KABLLOR

Kontakt: +355694038000 ; Email: [email protected]

DIGITALB SATELIT – Shqipëri & Evropë

DIGITALB TOKËSOR – Shqipëri

Kontakt: +355 42 273075; Email: [email protected]

ABCOM – Shqipëri

Kontakt: +355694045139 ; Email: [email protected]

TIBO në IPTV dhe OTT në të gjithë botën

Kontakt: +35544314444 ; www.tibo.tv

ALBtv – ALBtelecom

Kontakt: +355672012300 ; www.albtelecom.al

TV ALB në Amerikë dhe Kanada

Kontakt: www.tvalb.com; 1-877-448-8252;  [email protected]

NimiTV në Europë dhe në të gjithë botën

Kontakt: www.nimitv.com; +41-44-578-88-99; [email protected]

– Kosovë –

IPKO

Kontakt: 049 700 700 Email: [email protected]

VALA TELECOM

Kontakt: 080010000 Email: [email protected]

KUJTESA

Kontakt: 038400400 Email: [email protected]

ARTMOTION

Kontakt: 080020600 Email: [email protected]

KOS CABLE

Telekos

Broadcast

KumanovaCable

FiberLink

KadriaNet

Galaktika

J@Bnet

MaxTv

BlendiNet