Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im
Aldo Morning Show
Klan Logo
E hënë - e shtunë 06:59

Dielli lind ndryshe në Tv Klan, në 7 pa 1 minutë! Të lodhur apo të palodhur nga gjumi i natës, nga e djeshmja me halle e strese, “Aldo Morning Show”, ju fton të zgjohemi me buzëqeshje, me qeshje, me nënqeshje, dhe më kryesorja… me një adrenalinë të paparë për ta nisur mbarë ditën. Çdo mëngjes me Aldon.

Nga: Aldon Lipe

Kategoria: Talk Show

Kohëzgjatja: 120 min

Viti: 2007

Kontakt: [email protected]

Aldo Morning Show – Emisioni 24 Korrik 2024

Aldo Morning Show – Emisioni 24 Korrik 2024

#AldoMorningShow Emision mëngjesi nga #AldonLipe në #TvKlan.{

Aldo Morning Show – Emisioni 23 Korrik 2024

Aldo Morning Show – Emisioni 23 Korrik 2024

#AldoMorningShow Emision mëngjesi nga #AldonLipe në #TvKlan.{

Aldo Morning Show – Emisioni 22 Korrik 2024

Aldo Morning Show – Emisioni 22 Korrik 2024

#AldoMorningShow Emision mëngjesi nga #AldonLipe në #TvKlan.{

Aldo Morning Show – Emisioni 20 Korrik 2024

Aldo Morning Show – Emisioni 20 Korrik 2024

#AldoMorningShow Emision mëngjesi nga #AldonLipe në #TvKlan.{

Aldo Morning Show – Emisioni 19 Korrik 2024

Aldo Morning Show – Emisioni 19 Korrik 2024

#AldoMorningShow Emision mëngjesi nga #AldonLipe në #TvKlan.{

Aldo Morning Show – Emisioni 18 Korrik 2024

Aldo Morning Show – Emisioni 18 Korrik 2024

#AldoMorningShow Emision mëngjesi nga #AldonLipe në #TvKlan. Akullorja me oksid etileni, ekspertja e AKU-së: Produkti u importua në vitin 2021, është asgjësuar Prej disa ditësh, lajmi se në treg qarkullojnë akullore me përmbajtje oksid etileni ka pushtuar mediat. Arben Shehu, kreu i KLSH-së tha gjatë një raportimi në Komisionin e Ekonomisë dhe Financave se në...

Aldo Morning Show – Emisioni 17 Korrik 2024

Aldo Morning Show – Emisioni 17 Korrik 2024

#AldoMorningShow Emision mëngjesi nga #AldonLipe në #TvKlan.{

Aldo Morning Show – Emisioni 16 Korrik 2024

Aldo Morning Show – Emisioni 16 Korrik 2024

#AldoMorningShow Emision mëngjesi nga #AldonLipe në #TvKlan. Nënvariantet e Omicron-it në qarkullim, mjeku Alimehmeti: Ndiqni këshillat e zakonshme për virozat Valët e forta të Covid-it ia kanë lënë vendin nënvarianteve që shfaqen me problematika  më të zakonshme: rrufë, kollë apo dhimbje fyti. Mjeku Ilir Alimehmeti thotë në “Aldo Morning Show” në Tv Klan se rritja...

Aldo Morning Show – Emisioni 15 Korrik 2024

Aldo Morning Show – Emisioni 15 Korrik 2024

#AldoMorningShow Emision mëngjesi nga #AldonLipe në #TvKlan. “Spanjën s‘e kishin llogaritur”, Hafizi rendit elementët fitues: Futboll modern, ekip i guximshëm Euro 2024 kurorëzoi Spanjën si mbretëreshën e Europës përballë Anglisë që as këtë herë nuk arriti ta merrte kupën në shtëpi. Në këndvështrimin e Astrit Hafizit, Spanja nuk ishte e llogaritur si ekipi që mund...

Aldo Morning Show – Emisioni 13 Korrik 2024

Aldo Morning Show – Emisioni 13 Korrik 2024

#AldoMorningShow Emision mëngjesi nga #AldonLipe në #TvKlan.

Aldo Morning Show – Emisioni 12 Korrik 2024

Aldo Morning Show – Emisioni 12 Korrik 2024

#AldoMorningShow Emision mëngjesi nga #AldonLipe në #TvKlan.

Aldo Morning Show – Emisioni 11 Korrik 2024

Aldo Morning Show – Emisioni 11 Korrik 2024

#AldoMorningShow Emision mëngjesi nga #AldonLipe në #TvKlan.{

  • Aldo Morning Show
  • Profil
  • Galeria
  • Lajme

Aldo Morning Show

Dielli lind ndryshe në Tv Klan, në 7 pa 1 minutë! Të lodhur apo të palodhur nga gjumi i natës, nga e djeshmja me halle e strese, “Aldo Morning Show”, ju fton të zgjohemi me buzëqeshje, me qeshje, me nënqeshje, dhe më kryesorja… me një adrenalinë të paparë për ta nisur mbarë ditën. Çdo mëngjes me Aldon.

Nga: Aldon Lipe

Kategoria: Talk Show

Kohëzgjatja: 120 min

Viti: 2007

Kontakt: [email protected]

TV KLAN
E hënë - e shtunë 06:59