Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im

Amaneti

Klan Logo

Së shpejti

Seher duhet te coje deri ne fund amanetin e motres se saj dhe te kujdeset per nipin, Jusufin e vogel. Te dy bashke e gjene veten te zene “peng” brenda viles luksoze ku mungon dashuria dhe lumturia. I zoti i shtepise, Jamani, nje biznesmen i fuqishem, por shume i eger dhe i ftohte. Nje dashuri e pamohueshme nis te rritet ne zemren e dikujt...
  • Drama
Amaneti – Episodi 912

Amaneti – Episodi 912

A do të funksionoja plani i Sibel për t’u afruar me Pojrazin? Çfarë do të ndodhë me Sinan dhe Ajnur? Aishe përsëri nuk mund të vertetojë ligësinë e Derjas. Pojraz dhe Nana do të marrin një lajm të keq.

Amaneti – Episodi 910

Amaneti – Episodi 910

Sinan shkon i vetëm të shpëtojë Ajnurin. A do t’ia dalë dot ai? Çfarë po ndodh në mërrëdhënien e vështirë mes Pojraz dhe Nana? Aishe gjithmonë e më shumë kupton psikopatinë e Derjas.

Amaneti – Episodi 909

Amaneti – Episodi 909

Nana po mundohet të mësojë zanatin e Pojrazit. Si po shkon puna mes të dyve? A do të mundet Sinan të gjejë vendndodhjen e Ajnurit? Çfarë do të thuhet mes Aishe dhe Derja?

Amaneti – Episodi 908

Amaneti – Episodi 908

Çfarë do të thuhet në një bisedë mes Nanas dhe Pojraz të cilët janë të vetëm në shtëpi. Ajnur do të rrëmbehet nga armiku i Sinanit. A do të mund ta shpëtojë ky i fundit atë?

Amaneti – Episodi 907

Amaneti – Episodi 907

Falë planit të saj, Aishe debon Derjan nga shtëpia. Nëna e Poojrazit planifikon të afrojë djalin e saj me Sibelin. Çfarë do të ndodhë mes Pojraz dhe Nana?

Amaneti – Episodi 906

Amaneti – Episodi 906

Në shenjë falenderimi Nana i bën një dhuratë Pojrazit. Çfarë do të ndodhë mes Ajnur dhe Sinan? Derja vazhdon të thurë plane kunder Aishes. Çfarë do të ndodhë me Nanan?

Amaneti – Episodi 905

Amaneti – Episodi 905

Pojraz dhe Nana kanë filluar të afrohen më shumë me njëri-tjetrin. Lejla mundohet të prishë lumturinë e Aishes dhe Feritit. Si po shkon raporti i Ajnurit me Sinanin?

Amaneti – Episodi 904

Amaneti – Episodi 904

Çfarë do të thuhet mes Lejlas dhe Aishes? Pojraz mundohet t’i mësojë zanatin e tij Nanas. Si do të shkojë dita e tyre e parë e punës? Aishe, Ferit dhe Doa kalojnë disa momente të bukura sëbashku mirëpo kjo do të çmëndë Lejlan e cila e do Feritin vetëm për vete.

Amaneti – Episodi 900

Amaneti – Episodi 900

Çfarë ka ndodhur me Zehir? A do ta bindë dot Pojraz Nanan që të rikthehet në shtëpinë e tij? Lejla vazhdon të luajë rolin e viktimës në sytë e Feritit. Çfarë do të ndodhë me Sinan?

Amaneti – Episodi 899

Amaneti – Episodi 899

A do të mund të shpëtojë Derja nga duart e motrës së saj? Nana dhe Jusuf largohen nga shtëpia e Pojraz. A do ta pranojë ky i fundit largimin e tyre?

Amaneti – Episodi 895

Amaneti – Episodi 895

Pojraz i pohon nënës së tij që ka rënë në dashuri më Nanan. Si do ta presë kjo e fundit këtë deklaratë të tij? Çfarë do të ndodhë gjatë një përballjeje të tyre?

Amaneti – Episodi 894

Amaneti – Episodi 894

Pasi Xhansel mëson se çfarë pasurie kanë lënë pas Nana dhe Jusuf, ajo mundohet të afrohet me ta. Çfarë po ndodh mes Nanas dhe Pojrazit? Ferit dhe Aishe kanë vendosur të lënë urrejtjen menjanë dhe të punohjnë në qetësi së bashku.

Plot

Amaneti

Drama
Seher duhet te coje deri ne fund amanetin e motres se saj dhe te kujdeset per nipin, Jusufin e vogel. Te dy bashke e gjene veten te zene “peng” brenda viles luksoze ku mungon dashuria dhe lumturia. I zoti i shtepise, Jamani, nje biznesmen i fuqishem, por shume i eger dhe i ftohte. Nje dashuri e pamohueshme nis te rritet ne zemren e dikujt...
TV KLAN

Së shpejti

Osmani
Sekrete Familjare
Çapkëni i pasur
Tokë e hidhur
Për familjen time
Një shans më shumë
Premtimi
Nina