Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im

XIII

Klan Logo

Së shpejti

“13-ta”, një agjent sekret që arratiset nga burgu në kërkim të identitetit, të vërtetës dhe të shkuarës së tij. Dikush kërkon ta infiltroje brenda “Shtëpisë së bardhë”. Bëhu pjesë e komplotit më të rrezikshem... Fitues i disa çmimeve për regjinë më të mirë, aktori më i mirë dhe fotografia më e mirë.
  • Mystery
  • Aktorët:
13-ta – Episodi 13

13-ta – Episodi 13

Një armë e vjedhur mund të sjellë fundin e botës. Rrugët e Parisit shërbejnë si sfond për një përballje përfundimtare epike midis 13-tës dhe Gerhardt!

13-ta – Episodi 12

13-ta – Episodi 12

Të tre orët më në fund janë mbledhur, por sekretet e tyre nuk mund të zbulohen me fjalëkalimin e saktë. A do të mundet 13-ta të thyejë kodin në kohë?

13-ta – Episodi 11

13-ta – Episodi 11

13-ta dhe Jones eksplorojnë një strukturë ushtarake ndërsa kërkojnë një informacion. Por ata mund të hyjnë drejt një kurthi të organizuar.

13-ta – Episodi 10

13-ta – Episodi 10

13-ta dhe Jones kërkojnë për një djalë misterioz, prindërit e të cilit u vranë. Giordino dhe 13-ta e gjejnë veten drejt një përplasjeje potencialisht vdekjeprurëse!

13-ta – Episodi 9

13-ta – Episodi 9

13-ta ndjek Xhordinon deri në Rusi dhe harton një plan të guximshëm për të kapur një tradhtar në flagrancë!

13-ta – Episodi 8

13-ta – Episodi 8

Irina i ofron informacion të vlefshëm 13-tës në këmbim të një ore. 1 3-ta  zbulon se pazaret me armikun janë një përpjekje e ndërlikuar dhe e rrezikshme.

13-ta – Episodi 7

13-ta – Episodi 7

Irina vazhdon t’i shkaktojë probleme 13-tës, i cili shkon në kërkim të një prej agjentëve që ishte me të në misionin e Kosta Verdes. N dërkohë, presidenti përfshihet në kërkimin për të kaluarën e 13-tës

13-ta – Episodi 6

13-ta – Episodi 6

Papritur,  agjenti i lirë, Jones kërkon ndihmën e një hakeri të klasit botëror për të mbledhur inteligjencën, por a mund t’i besojë Jones vërtet atij? Në Kosta Verde, 13-ta takon një lider opozitar që ka njohuri për jetën e tij të mëparshme si revolucionar.

13-ta – Episodi 5

13-ta – Episodi 5

Aftësitë e 13-tës vihen në provë kur ai duhet të depërtojë në një kamp trajnimi terrorist në tokën e SHBA-së. Ndërkohë, besnikëria e Jones vihet në dyshim nga individë të rrezikshëm në qeveri.

13-ta – Episodi 4

13-ta – Episodi 4

Pas një drejtimi që mori ndërsa ishte në burgun e Venezuelës, 13-ta udhëton për në Irlandë së bashku me Jones. Atje, ata e gjejnë veten në mes të një marrëveshjeje ndërkombëtare të armëve që mund të ketë pasoja në të gjithë botën.

13-ta – Episodi 3

13-ta – Episodi 3

Për të kontaktuar ish-trajnerin e tij, 13-ta arrestohet dhe mbyllet thellë në një burg të Venezuelës. Hyrja do të jetë e lehtë, por dalja mund të jetë e pamundur dhe disa njerëz do të donin ta mbanin atë aty përgjithmonë.

13-ta – Episodi 2

13-ta – Episodi 2

13-ta udhëton në një qytet të vogël në një përpjekje për të gjetur informacione për të kaluarën e tij, por ajo që ai përfundon duke zbuluar është një komplot i varrosur prej kohësh. Ndërkohë, komplotet e ish-presidentit dhe rëndësia e çipit në orën e 13-tës fillon të vihet në fokus.

Top Kast

Plot

XIII

Mystery
“13-ta”, një agjent sekret që arratiset nga burgu në kërkim të identitetit, të vërtetës dhe të shkuarës së tij. Dikush kërkon ta infiltroje brenda “Shtëpisë së bardhë”. Bëhu pjesë e komplotit më të rrezikshem... Fitues i disa çmimeve për regjinë më të mirë, aktori më i mirë dhe fotografia më e mirë.
TV KLAN

Së shpejti

Osmani
Sekrete Familjare
Çapkëni i pasur
Tokë e hidhur
Për familjen time
Një shans më shumë
Premtimi
Nina