Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im

Kryeqyteti Abdulhamid

Klan Plus Logo

E hënë – shtunë 16:35

14 vitet e fundit te pushtetit te perandorit me te fuqishem osman ne shekullin e 19, Abdulhamid Han. Eshte nje histori e vertete per nje sulltan te vertete. I zgjuari Sulltani Abdulhamid, perjetoi shume kohe te veshtira dhe shume suksese duke lene gjurme ne historine e politikes boterore te shekullit te 19. Ai ishte perandori i fundit per nga rendesia (sulltani i 34-rt) i nje dinastie shume shekullore.
  • Biography ,
  • Drama
Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 500

Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 500

Çfarë po ndodh me Sabahatinin në burg? Po në darkën e armiqve të sulltanit? A do ta falë sulltan Abdulhamidi tradhëtinë e Selim pashait?

Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 499

Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 499

Tahsin pashai merr një letër nga dikush. Sulltaneshë Alije vazhdon të mashtrohet nga mashkulli që ajo e beson. Një karficë tregon për tradhëtinë e sulltaneshë Alijes dhe tashmë i gjithë haremi merr vesh se kush është fajtorja.

Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 498

Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 498

Tahsin pashai jep një konferencë për shtyp në lidhje me vrasjen e fundit të ndodhur në kryeqytet. Në saraje gjithmonë ka spiunë dhe tradhtarë. A do të arrijë sulltaneshë Saliha të perzejë nga sarajet sulltaneshë Alijen?

Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 497

Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 497

Çfarë kërkon sulltani nga vajza dhe mbesat e tij? Mahmud pashai arrin të burgosë Sabahatinin tradhëtar. Sulltan Abdulhamidi dhe djali i tij janë nisur diku jashtë sarajeve…

Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 496

Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 496

A do te mund te kapen organizatoret e takimit kunder sulltanit? Mahmud pashai gjen nje menyre per t’u takuan me djalin e tij, Sabahatinin. Çfarë do të ndodhë me sulltaneshë Salihanë?

Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 495

Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 495

Mahmud pashai fiton një ankand, por e gjitha është një lojë e tij. Çfarë kërkon sulltaneshë Saliha në bodrumet e sarajeve? A do të mundet djali i sulltanit të infiltrohet te Gjon turqit?

Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 494

Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 494

Sulltaneshe Alije i dergon një letër shfajësimi sulltaneshë Naimesë, por sa e sinqertë është ajo? Çfarë sulltan Abdulhamidi nga vajza e tij? Dikush që dihej i vdekur është akoma gjallë dhe në krye të aleancës.

Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 493

Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 493

A do të mund të zbulohet se Selim pashai është akoma gjallë? Si po shkon bashkëjetesa në një shtëpi e Mahmud pashait dhe motrës së tij? Çfarë roli po luan agjenti më besnik i sulltan Abdulhamidit?

Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 492

Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 492

Sulltaneshë Fatma tashmë është e bindur se e motra është fajtore për vrasjen në harem. A do të mund të kapen organizatoret e mbledhjes kunder sulltanit? Edhe sulltaneshë Saliha e di se çfarë ka bërë në të vërtetë sulltaneshë Alije.

Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 491

Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 491

Sulltaneshë Bidari i sjell një letër vajzës së saj Naimesë. Djali i sulltanit është shumë afer gjetjes së provave për mbledhjen sekrete Gjon turqve. Çfarë po ndodh mes agjenteve sekrete të sulltan Abdulhamidit?

Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 490

Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 490

Çfarë roli po luan Ahmet pashai? A do ta dëgjojë sulltaneshë Naime atë që i rrëfen shërbëtorja e Salihasë? Sulltaneshë Fatma gjen një gjurmë që mund të shfaqësojë dikë, por mund të fundosë motren e saj…

Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 489

Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 489

Si qendron e vërteta e letrës për shërbëtorën e Salihasë? Çfarë duhet të bëjë Tahsin pashai? A do të arrijë në duart e sulltanit letra e lënë nga Selimi?

Plot

Kryeqyteti Abdulhamid

Biography Drama
14 vitet e fundit te pushtetit te perandorit me te fuqishem osman ne shekullin e 19, Abdulhamid Han. Eshte nje histori e vertete per nje sulltan te vertete. I zgjuari Sulltani Abdulhamid, perjetoi shume kohe te veshtira dhe shume suksese duke lene gjurme ne historine e politikes boterore te shekullit te 19. Ai ishte perandori i fundit per nga rendesia (sulltani i 34-rt) i nje dinastie shume shekullore.
TV KLAN

E hënë – shtunë 16:35

Osmani
Sekrete Familjare
Çapkëni i pasur
Tokë e hidhur
Për familjen time
Një shans më shumë
Premtimi
Nina