Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im

Një shans më shumë

Klan Logo

E hënë – e shtunë 14:30

Ata kërkonin përgjigje, por gjetën shpresën... Një vrasje ndryshon jetën e lagjes "Tozlyaka". Vefa pranohet në një kolegj elite, por një natë ai gjendet i vdekur. E konsideruar si vetëvrasje, miqtë e tij të ngushtë duhet të zbardhin misterin e krimit. Kush është vrasësi i vërtetë? Dy grupe të rinjsh në rivalitet për të zbuluar të vërtetën.
  • Drama ,
  • Mystery
Një shans më shumë – Episodi 80

Një shans më shumë – Episodi 80

Berk lë një letër për Aliun dhe shkon drejt vetëvrasjes. A do të mundet Ali ta ndalojë në kohë atë? Çfarë do të ndodhë me Kenanin? Derja dhe Onder më në fund kurorëzojnë dashurinë e tyre në martesë.

Një shans më shumë – Episodi 79

Një shans më shumë – Episodi 79

Çfarë do të thuhet mes Nesrin dhe Kenan? Ali do të marrë një lajm të keq në lidhje me shëndetin e tij. Një përballje shumë e ndjerë do të ndodhë mes Berk dhe Ali.

Një shans më shumë – Episodi 78

Një shans më shumë – Episodi 78

Çagrin mëson rreth planeve djallëzore të nënës së tij. Derja debon Kenanin nga shtëpia. Sinan do të marrë një lajm që do ta lumturojë atë?

Një shans më shumë – Episodi 77

Një shans më shumë – Episodi 77

Hazall do të marrë një surprizë të bukur. Zejno i rrëfen Derjas rrëth kërcënimeve të Nesrinit. Berk i rrëmben një puthje Mavit. Çfarë do të ndodhë gjatë një përballjeje mes Kenan dhe Onder?

Një shans më shumë – Episodi 76

Një shans më shumë – Episodi 76

Si po shkon marrëdhënia mes Onder dhe Derja? Zejno ndërkohë po i qëndron larg Çagrit dhe nënës së tij. Çfarë do të kërkojë Ali nga Mavi?

Një shans më shumë – Episodi 75

Një shans më shumë – Episodi 75

Çfarë do të ndodhë tashmë me trekëndëshin Derja, Onder dhe Kenan? Nesrin kërcënon hapur Zejnon. A do të ndikojë kjo tek marrëdhënia e saj me Çagrin? Çfarë po ndodh më Hazallin?

Një shans më shumë – Episodi 74

Një shans më shumë – Episodi 74

Kenan kyç Berkun në bodrumin e shtëpisë. Derja bëhet gati për operacion. A do të munden Berk dhe Onder të ndalojnë atë operacion para se të jetë shumë vonë? Çfarë sekreti do të mësojë Zejno?

Një shans më shumë – Episodi 73

Një shans më shumë – Episodi 73

Çfarë do t’u tregojë Kenan Derjas dhe Aliut? Zejno dhe Çagrin përgatisin një surprizë për Onderin dhe Nesrinin. Çfarë do të zbulojë Berk?

Një shans më shumë – Episodi 72

Një shans më shumë – Episodi 72

Berk dhe Ali vazhdojnë të kenë përballje të ashpra me njëri-tjetrin. A do të mundet Ali të rregullojë marrëdhënien e tij me Mavin? Hazall vendos të bëjë xheloz Egen duke kaluar mbrëmjen në shtëpinë e Aliut.

Një shans më shumë – Episodi 71

Një shans më shumë – Episodi 71

Si po shkon marrëdhënia e Ege dhe Hazall? Çfarë do t’I rrëfejë Ajla Nesrinit? Aliut do t’i thyhet zemra kur të shikojë Mavin duke përqafuar Berkun.

Një shans më shumë – Episodi 70

Një shans më shumë – Episodi 70

Mavi edhe njëherë tjetër do të zhgënjejeht nga Ali. Ege i jep fund lidhjes së tij me Hazallin. Ali dhe Çagrin do të zihen rëndë me njeri-tjetrin për shkak të mosmarrëveshjeve që prinderit e tyre kanë.

Një shans më shumë – Episodi 69

Një shans më shumë – Episodi 69

A do të mundet Ali të rregullojë marrëdhënien e tij me Mavin? Si është gjendja shëndetësore e Kenanit? Çfarë do t’i rrëfejë Ali Onderit në mënyrë që ta afrojë atë me nënën e tij?

Plot

Një shans më shumë

Drama Mystery
Ata kërkonin përgjigje, por gjetën shpresën... Një vrasje ndryshon jetën e lagjes "Tozlyaka". Vefa pranohet në një kolegj elite, por një natë ai gjendet i vdekur. E konsideruar si vetëvrasje, miqtë e tij të ngushtë duhet të zbardhin misterin e krimit. Kush është vrasësi i vërtetë? Dy grupe të rinjsh në rivalitet për të zbuluar të vërtetën.
TV KLAN

E hënë – e shtunë 14:30

Osmani
Sekrete Familjare
Çapkëni i pasur
Tokë e hidhur
Për familjen time
Një shans më shumë
Premtimi
Nina