Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im

Premtimi

Klan Logo

E hënë – E Premte 13:20

Rejhan dhe Emir nuk mund të ishin më të ndryshem, por jeta e tyre ndërthuret nga një premtim, që i bashkon ata në mënyrën më të papritur… Një bisnesmen i suksesshem, në prag të vdekjes, detyron djalin e tij trashëgimtar, të martohet me një vajzë ëngjëllore nga fshati, Rejhan. Emir është beqari “rebel” i familjes, i betuar që nuk do të martohet kurrë. Tortura e Rejhan nis sa vë këmbën në atë shtëpi nga vjehrra dhe bashkëshorti i saj. Çfarë do të ndodhë me këtë martesë të diktuar? A do të arrijë Rejhan të jetë e lumtur dhe të “zbusë” zemrën e Emirit me mirësinë e saj?
  • Drama
Premtimi – Episodi 662

Premtimi – Episodi 662

Çfarë do të thuhet mes Meltem dhe Narin? Cili do të jetë plani i rradhës i Tylajit? Ahmet arrin të futet në dhomen e Gylperis. Çfarë do të ndodhë me këtë të fundit?

Premtimi – Episodi 661

Premtimi – Episodi 661

Gylperi tenton të arratiset por Ahmet arrin sërish ta kapë atë. A do të nënshkruajë Meltem kontraten për shitjen e aksioneve? Emir arrin të shpëtojë Gylperin dhe ta rikthejë atë në shtëpi.

Premtimi – Episodi 660

Premtimi – Episodi 660

Meltem i rrëfen Kemalit se është e dashuruar me të. A do të munden Mert dhe Narin të zbulojnë fytyrën e vërtetë të Meltemit? Gylperi rrëmbehet. A do të mund të zbulojë Emir planin e Erxhan  dhe Tylaj?

Premtimi – Episodi 651

Premtimi – Episodi 651

Pas planit të Tylajit, Emir gjen Gylperin në një dhomë hoteli me Ahmetin. Çfarë do të ndodhë tashmë me marrëdhënien e tyre? Cila do të jetë arsyeja e debatit mes Meltem dhe Kemal?

Premtimi – Episodi 650

Premtimi – Episodi 650

Gylperi tashmë ka kundër të gjithë shtëpinë. A do të mund të zbulojë Narin që infermierja e mamasë së saj po e keqtrajton atë? Për çfarë do ta paralajmërojë Xhavidan Gylperin?

Premtimi – Episodi 649

Premtimi – Episodi 649

Emir dergon Jigitin në spital. Cila është arsyeja? Çfarë do të ndodhë me Meltem? Çfarë do të thuhet në përballjen mes Xhavidan dhe Gylperi?

Premtimi – Episodi 647

Premtimi – Episodi 647

Ahmet i thotë Emirit që ai dhe Gylperi janë të dashur. Çfarë do të bëjë Emir pas kësaj? Meltem vazhdon planet dashakeqëse të saj. Çfarë do të ndodhë me marrëdhënien e Emir dhe Gylperi?

Premtimi – Episodi 645

Premtimi – Episodi 645

Emir dhe Gylperi për herrë të parë dalin në një takim romantik së bashku. A do të mundet Tylaj të shkatërrojë këtë moment? Kush do të mësojë fytyrën e vërtetë të Meltemit?

Premtimi – Episodi 644

Premtimi – Episodi 644

Emir gjen Gylperin dhe Ahmetin duke ecur vetëm në pyll. A do të mundet Gylperi t’i tregojë atij se kush është Ahmet në të vërtetë? Mynever zgjohet. A do të mund të flasë ajo dhe të tregojë kush e ka çuar në atë gjendje?

Premtimi – Episodi 643

Premtimi – Episodi 643

Tylaj vazhdon me planin e saj për të ndarë Emirin nga Gylperi. Duke ndjerë rrezikun që po i kanoset, Meltem kërkon medeomos të heqë qafe Myneverin. Emir ka filluar të dyshojë tek Gylperi.

Premtimi – Episodi 638

Premtimi – Episodi 638

Çfarë do të dëgjojë Gylperi në një bisedë të Tylajit? A do ët funksionojë plani i Tylajit për të qëndruar në shtëpi? Nëna e Narinit po mundohet të zbulojë se çfarë po fsheh Meltem.

Premtimi – Episodi 637

Premtimi – Episodi 637

Emir përzë nga shtëpia Tylajin dhe e paralajmëron atë të qëndrojë larg familjes së tij. Narin vazhdon të ketë probleme me duart për shkak të ilaçeve që Meltem i jep asaj. Gylperi rikthehet në shtëpi.

Plot

Premtimi

Drama
Rejhan dhe Emir nuk mund të ishin më të ndryshem, por jeta e tyre ndërthuret nga një premtim, që i bashkon ata në mënyrën më të papritur… Një bisnesmen i suksesshem, në prag të vdekjes, detyron djalin e tij trashëgimtar, të martohet me një vajzë ëngjëllore nga fshati, Rejhan. Emir është beqari “rebel” i familjes, i betuar që nuk do të martohet kurrë. Tortura e Rejhan nis sa vë këmbën në atë shtëpi nga vjehrra dhe bashkëshorti i saj. Çfarë do të ndodhë me këtë martesë të diktuar? A do të arrijë Rejhan të jetë e lumtur dhe të “zbusë” zemrën e Emirit me mirësinë e saj?
TV KLAN

E hënë – E Premte 13:20

Osmani
Sekrete Familjare
Çapkëni i pasur
Tokë e hidhur
Për familjen time
Një shans më shumë
Premtimi
Nina