Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im

Sekrete Familjare

Klan Logo

E shtunë 21:00

E vërteta nuk është gjithmonë bardh e zi! Nje vrasje bashkon një avokate dhe një prokuror, të përfshirë në krim me njerëzit e tyre më të dashur. Të dy janë të suksesshëm në profesion, por në anë të kundërta në sallën e gjyqit. Ajo nuk njeh limite kur bëhet fjalë për të arritur atë që do. Një serial dramatik në vend të parë në cdo episod të tij, duke i shpallur si seriali më i ndjekur i vitit, me shifra rekord audience. Me aktorët e famshëm Kaan Urgancioglu dhe Pinar Deniz, të vlerësuar si aktorët më të mirë në një serial dramatik.
  • Drama
Sekrete familjare – Episodi 249

Sekrete familjare – Episodi 249

Xhejlin mëson nga Jekta vështirësinë në të cilën ndodhen Osman dhe Çinar. Ilgaz, Eren dhe Xhejlin ndërkohë vazhdojnë të punojnë pa reshtur për zbardhjen e çeshtjes së Siçilit.

Sekrete familjare – Episodi 248

Sekrete familjare – Episodi 248

Cila është loja e përgatitur nga Xhejlin, Ilgaz dhe Eren? Çfarë kërkon të dijë Merdan nga Çinar dhe Osman? Një shpërthim i madh do të ndodhë në sy të Xhejlinit. Kush do të jetë viktima?

Sekrete familjare – Episodi 247

Sekrete familjare – Episodi 247

Cili do të jetë plani i Xhejlin dhe Ilgaz për të zbardhur çeshtjen e Siçilit? A do të munden ata të hedhin dritë mbi këtë çeshtje? Çfarë do të thuhet në një përballje mes Kadir dhe Jekta?

Sekrete familjare – Episodi 246

Sekrete familjare – Episodi 246

Deklarata e Siçilit në polici do t’i lërë të gjithë gojëhapur. Çfarë torturash ka përjetuar ajo? Osman dhe Çinar shkojnë të kërkojnë ndihmen e Jektas. Merdan nga ana tjetër zbulon që njëra nga picat ka qënë e helmuar.

Sekrete familjare – Episodi 245

Sekrete familjare – Episodi 245

Cila është lidhja mes vajzës së dhunuar dhe Çinarit? Kadir dergon në shtëpinë e Ilgaz dhe Xhejlin pica të helmuara. A do të mundet Osman të ndalojë ngrënien e njërës prej tyre? Çfarë po ndodh në marrëdhënien e Parlas dhe Çinarit?

Sekrete familjare – Episodi 244

Sekrete familjare – Episodi 244

Osman dhe Çinar sa vijnë dhe zhyten më shumë ndersa mundohen të shlyejnë borxhin e tyre. Një çeshtje e re vjen në duart e Ilgaz, Xhejlin dhe Eren. Kush është gruaja e pavetdijshme që ata kanë gjetur?

Sekrete familjare – Episodi 243

Sekrete familjare – Episodi 243

Si është gjëndja shëndetësore e Jektas? Tuçe dhe Efe kanë filluar të afrohen shumë më njëri-tjetrin. Çfarë marrëveshjeje do të bëjnë Çinar dhe Osman me Kadirin?

Sekrete familjare – Episodi 242

Sekrete familjare – Episodi 242

Pasi jekta arrin të shpëtojë Merxhanin dhe t’ia dorëzojë atë Ilgazit, ai do të qellohet me armë. A do t’u shpëtojë dot ai plumbave të marrë? Po Ilgaz a do të mundet të shpëtojë Xhejlinin dhe pjesën tjetër të pengjeve?

Sekrete familjare – Episodi 241

Sekrete familjare – Episodi 241

Ilgaz mundohet të arrijë në një marrëveshje me njeriun që ka marrë peng familjen e tij por përpjekjet e tij janë të kota. Si është gjëndja e të gjithë pengjeve? Kadir mëson që Jekta është marrë peng. A do ta ndihmojë ai atë apo do ta shkatërrojë njeherë e mirë?

Sekrete familjare – Episodi 240

Sekrete familjare – Episodi 240

Një njeri i vetëm merr peng të gjithë punonjësit e kompanisë Tilmen më në krye Jektan dhe Xhejlinin. A do të mundet Ilgaz dhe grupi i tij t’i shpëtojnë ata? Çfarë do të thuhet në përballjen mes Kadir, Osman dhe Çinar?

Sekrete familjare – Episodi 239

Sekrete familjare – Episodi 239

I ndjerë në panik Osman nxjerrë shtëpinë e tij në shitje. Si do ta presë Ajlin këtë gjë? Çfarë do të zbulojnë Ilgaz dhe Eren nga kamerat e sigurisë? Xhejlin dhe Jekta ndodhen në rrezik për jetën.

Sekrete familjare – Episodi 238

Sekrete familjare – Episodi 238

Osman, Jekta dhe Çinar arrijnë të heqin trupin nga shtëpia. Çfarë do të mësojë Xhejlin mbi Jektan që do të krisë marrëdhëniën e tyre?

Plot

Sekrete Familjare

Drama
E vërteta nuk është gjithmonë bardh e zi! Nje vrasje bashkon një avokate dhe një prokuror, të përfshirë në krim me njerëzit e tyre më të dashur. Të dy janë të suksesshëm në profesion, por në anë të kundërta në sallën e gjyqit. Ajo nuk njeh limite kur bëhet fjalë për të arritur atë që do. Një serial dramatik në vend të parë në cdo episod të tij, duke i shpallur si seriali më i ndjekur i vitit, me shifra rekord audience. Me aktorët e famshëm Kaan Urgancioglu dhe Pinar Deniz, të vlerësuar si aktorët më të mirë në një serial dramatik.
TV KLAN

E shtunë 21:00

Osmani
Sekrete Familjare
Çapkëni i pasur
Tokë e hidhur
Për familjen time
Një shans më shumë
Premtimi
Nina