Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im

Xhesuri dhe e bukura

Klan Logo

E hënë – e premte 11:05

Dy aktorët më të preferuar dhe më të suksesshëm turq Kıvanç Tatlıtug dhe Tuba Bujykystyn bashkohen bashkë në historinë më të bukur të dashurisë, mes hakmarrjes dhe ndjenjave të sinqerta. Xhesuri i pashem vjen tek më i forti dhe më I pasuri I zonës me një plan të caktuar, pa e ditur që zemrën do t’ja vjedhë me shikim të parë Syhan, vajza e bukur e armikut të tij të përbetuar.
  • Drama
  • 2016-2017
  • Aktorët:
  • Kıvanç Tatlıtuğ ,
  • Tuba Büyüküstün
XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 100

XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 100

Syhan arrin të telefonojë Xhesurin nga vendi ku Riza po e mban atë. Djaloshi që e ndihmoi i jep Xhesurit adresën e saktë. Syhan godet Rizain duke e lënë pa ndjenja. Xhesur dhe Tahsin arrijnë ta gjejnë atë por gjëndja e saj nuk është mirë. Riza më në fund kapet nga policia. Syhan bie në...

XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 99

XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 99

Xhahide ndodhet në spital me fëmijën e saj të porsalindur. Shirin dhe Tete i tregojnë asaj mbi vdekjen e Korhanit. Si do ta presë ajo këtë lajm të hidhur? Xhesur del në televizor duke ju kërkuar njerëzve ndihmë që të gjejë Syhanin. Ai merr një telefonatë nga një grua. Çfarë do t’i tregojë ajo? Syhan...

XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 101

XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 101

Riza përfundon në një psikiatri pas gjygjit. Zemra e Syhanit ndalet por mjekët arrijnë ta shpëtojnë atë. Tahsin bisedon me Mihribanin dhe i tregon arsyen e vërtetë se pse e braktisi dhe nuk u martua me të. Cili është plani që Xhesur dhe tahsin kanë planifikuar në lidhje me Rizain? Tahsin lë një letër për...

XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 98

XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 98

Riza i jep Xhesurit një adresë dhe kërkon që ta takojë atë. Xhesur shkon në vëndin e takimit,  por Riza ka një plan tjetër. Ai shkon në shtëpinë e Syhanit, e rrëmben atë dhe qëllon Korhanin. A do të mundet të mundet të mbijëtojë ai? Xhesuri merr një telefonatë nga Riza ku i tregon mbi...

XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 97

XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 97

Banu i tregon policisë që ishte ajo që helmoi Syhanin. Hulia vendoset në të njëjtën qeli me Xhahidenë. Si do të jetë përballja e tyre? Xhesur gjen vendin ku Riza ka fshehur djalin e Banusë dhe e shpëton atë. Ndërkohë Rifat gjen dhe ndjek Rizain por ky i fundit arrin përsëri të largohet. Syhan i...

XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 96

XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 96

Xhahide merret në pyetje pasi dëshmoi që Hulia ishte ajo që ka vrarë mjekun e saj. Banu tenton përsëri të helmojë Syhanin. Xhesur zbulon se Riza e ka përdorur Banunë për të demtuar Syhanin. A do të mund Banu të rrëfejë gjithë të vërtetën? Bylent pranon se dhe ai ishte pjesë e planit të Rizait....

XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 95

XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 95

Riza është gjallë, ai arriti të dilte nga anija para se ajo të fundosej. Syhan dhe Xhesur martohen zyrtarisht kësaj here. Ata vendosin të bëjnë një udhëtim me varkë, duke gjetur qetësinë e munguar pas kaq shumë kohësh. Hulia viziton Xhahidenë në burg dhe kjo e fundit e sulmon atë. Cili do të jetë reagimi...

XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 94

XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 94

Xhesur ndihmon policinë të kapë djalin, Hikmet, i cili rrëmbeu Bylentin dhe përgatiti pasaportën e falsifikuar për Rizain. Policia kërkon që Hikmet të tregojë se çfarë donte Riza nga ai. Çfarë përgjigjeje do të japë Hikmet? Policia mendon që Turhan mund të dijë më shumë rreth kësaj çeshtjeje dhe merret në pyetje. Xhahide gjithashtu  përfundon...

XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 93

XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 93

Policia identifikon anijën që Riza përdori për të ikur jashtë vendit. Xhesur gjen Tahsinin në një gjëndje shoku. Çfarë reagimi do të bëjë Syhan pasi të marrë vesh mbi gjëndjen e babait të saj? Anija që Riza ndodhet në të, fundoset duke bërë që Riza të vdesë. Xhesur dëshiron që të hetojë vetë mbi çeshtjen...

XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 92

XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 92

Syhan zgjohet dhe fajëson vetën për atë që ka ndodhur. Policia ndal dhe kontrollon makinën e Rizait, ky i fundit sillet si i huaj. A do të mund të kuptohet identiteti i vërtetë i tij? Syhan kthehet në shtëpi, ajo tashmë duhet të kujdeset shumë për vetën. Riza merr një telefonatë dhe zbulon që foshnja...

XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 91

XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 91

Riza organizon lojën e tij të re, Xhahide dhe Hulia rrëmbehet nga njerëzit e tij. Është dita e dasmës së Syhanit… Tahsin shkon të takojë të bijën duke i thënë që di çdo gjë rreth Xhesurit. Gjatë celebrimit Syhan nuk ndihet mirë dhe përfundon në spital. E gjitha kjo përsëri është plan i Rizait. Si...

XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 90

XHESURI DHE E BUKURA – EPISODI 90

Tahsin është kurioz të dijë se pse Korhan tashmë zotëron gjithë kompaninë. Riza telefonon Xhesurin duke i thënë se ata do të luajnë një lojë sëbashku dhe e dhëna e parë është fshehur në gazetën që ky i fundit po lexon. Tahsin kërkon ndihmen e Xhahidesë që të gjejë vendin ku është Adalet. Xhesur vazhdon...

Top Kast

Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ

Cesur Alemdaroglu

Tuba Büyüküstün

Tuba Büyüküstün

Sühan Korludag

Plot

Xhesuri dhe e bukura

2016-2017 Drama
Dy aktorët më të preferuar dhe më të suksesshëm turq Kıvanç Tatlıtug dhe Tuba Bujykystyn bashkohen bashkë në historinë më të bukur të dashurisë, mes hakmarrjes dhe ndjenjave të sinqerta. Xhesuri i pashem vjen tek më i forti dhe më I pasuri I zonës me një plan të caktuar, pa e ditur që zemrën do t’ja vjedhë me shikim të parë Syhan, vajza e bukur e armikut të tij të përbetuar.
TV KLAN

E hënë – e premte 11:05

Osmani
Sekrete Familjare
Çapkëni i pasur
Tokë e hidhur
Për familjen time
Një shans më shumë
Premtimi
Nina