Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im
Eurozone
Klan Logo
Cdo dite ora 14:00 & 17:00 & 20:00

Çdo ditë, me Vjola Spiron dhe Genti Laskun, prej orës 14.00, para dhe pas çdo ndeshjeje. Gjithçka nga eventi fantastik i futbollit në Tv Klan dhe Klan plus. Golat dhe përmbledhjet nga të gjitha sfidat e Europianit, analiza në studio dhe lidhje direkte me gazetarët tanë në Gjermani dhe në sheshet kryesore të Shqipërisë. Të gjithë bashkë, me kombëtaren tonë dhe festën më të bukur të futbollit europian. Një ëndërr, një kombëtare dhe një ekran!

EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Holandë-Angli | (10 Korrik 2024)

EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Holandë-Angli | (10 Korrik 2024)

Çdo ditë ora 14:00 & 17:00 & 20:00 Drejton programin: Vjola Spiro Çdo ditë, me Vjola Spiron dhe Genti Laskun, prej orës 14.00, para dhe pas çdo ndeshjeje. Gjithçka nga eventi fantastik i futbollit në Tv Klan dhe Klan plus. Golat dhe përmbledhjet nga të gjitha sfidat e Europianit, analiza në studio dhe lidhje direkte...

EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Spanjë-Francë | (09 Korrik 2024)

EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Spanjë-Francë | (09 Korrik 2024)

Çdo ditë ora 14:00 & 17:00 & 20:00 Drejton programin: Gent Lasku Çdo ditë, me Vjola Spiron dhe Genti Laskun, prej orës 14.00, para dhe pas çdo ndeshjeje. Gjithçka nga eventi fantastik i futbollit në Tv Klan dhe Klan plus. Golat dhe përmbledhjet nga të gjitha sfidat e Europianit, analiza në studio dhe lidhje direkte...

EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Angli-Zvicër & Holandë-Turqi | (06 Korrik 2024)

EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Angli-Zvicër & Holandë-Turqi | (06 Korrik 2024)

Çdo ditë ora 14:00 & 17:00 & 20:00 Drejton programin: Vjola Spiro Çdo ditë, me Vjola Spiron dhe Genti Laskun, prej orës 14.00, para dhe pas çdo ndeshjeje. Gjithçka nga eventi fantastik i futbollit në Tv Klan dhe Klan plus. Golat dhe përmbledhjet nga të gjitha sfidat e Europianit, analiza në studio dhe lidhje direkte...

EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Spanjë-Gjermani & Portugali-Francë | (05 Korrik 2024)

EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Spanjë-Gjermani & Portugali-Francë | (05 Korrik 2024)

Çdo ditë ora 14:00 & 17:00 & 20:00 Drejton programin: Gent Lasku Çdo ditë, me Vjola Spiron dhe Genti Laskun, prej orës 14.00, para dhe pas çdo ndeshjeje. Gjithçka nga eventi fantastik i futbollit në Tv Klan dhe Klan plus. Golat dhe përmbledhjet nga të gjitha sfidat e Europianit, analiza në studio dhe lidhje direkte...

EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Rumani-Holandë & Austri-Turqi | (02 Korrik 2024)

EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Rumani-Holandë & Austri-Turqi | (02 Korrik 2024)

Çdo ditë ora 14:00 & 17:00 & 20:00 Drejton programin: Vjola Spiro Çdo ditë, me Vjola Spiron dhe Genti Laskun, prej orës 14.00, para dhe pas çdo ndeshjeje. Gjithçka nga eventi fantastik i futbollit në Tv Klan dhe Klan plus. Golat dhe përmbledhjet nga të gjitha sfidat e Europianit, analiza në studio dhe lidhje direkte...

EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Francë-Belgjikë & Portugali-Slloveni | (1 Korrik 2024)

EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Francë-Belgjikë & Portugali-Slloveni | (1 Korrik 2024)

Çdo ditë ora 14:00 & 17:00 & 20:00 Drejton programin: Gent Lasku Çdo ditë, me Vjola Spiron dhe Genti Laskun, prej orës 14.00, para dhe pas çdo ndeshjeje. Gjithçka nga eventi fantastik i futbollit në Tv Klan dhe Klan plus. Golat dhe përmbledhjet nga të gjitha sfidat e Europianit, analiza në studio dhe lidhje direkte...

EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Angli-Sllovaki & Spanjë-Gjeorgji | (30 Qershor 2024)

EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Angli-Sllovaki & Spanjë-Gjeorgji | (30 Qershor 2024)

Çdo ditë ora 14:00 & 17:00 & 20:00 Drejton programin: Vjola Spiro Çdo ditë, me Vjola Spiron dhe Genti Laskun, prej orës 14.00, para dhe pas çdo ndeshjeje. Gjithçka nga eventi fantastik i futbollit në Tv Klan dhe Klan plus. Golat dhe përmbledhjet nga të gjitha sfidat e Europianit, analiza në studio dhe lidhje direkte...

EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Ukrainë-Belgjikë | Sllovaki-Rumani | Gjeorgji-Portugali | Çeki-Turqi | (26 Qershor 2024)

EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Ukrainë-Belgjikë | Sllovaki-Rumani | Gjeorgji-Portugali | Çeki-Turqi | (26 Qershor 2024)

Çdo ditë ora 14:00 & 17:00 & 20:00 Drejton programin: Gent Lasku Çdo ditë, me Vjola Spiron dhe Genti Laskun, prej orës 14.00, para dhe pas çdo ndeshjeje. Gjithçka nga eventi fantastik i futbollit në Tv Klan dhe Klan plus. Golat dhe përmbledhjet nga të gjitha sfidat e Europianit, analiza në studio dhe lidhje direkte...

EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Angli-Slloveni & Danimarkë-Serbi | (25 Qershor 2024)

EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Angli-Slloveni & Danimarkë-Serbi | (25 Qershor 2024)

Çdo ditë ora 14:00 & 17:00 & 20:00 Drejton programin: Gent Lasku Çdo ditë, me Vjola Spiron dhe Genti Laskun, prej orës 14.00, para dhe pas çdo ndeshjeje. Gjithçka nga eventi fantastik i futbollit në Tv Klan dhe Klan plus. Golat dhe përmbledhjet nga të gjitha sfidat e Europianit, analiza në studio dhe lidhje direkte...

EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Holandë-Austri & Francë-Poloni | (25 Qershor 2024)

EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Holandë-Austri & Francë-Poloni | (25 Qershor 2024)

Çdo ditë ora 14:00 & 17:00 & 20:00 Drejton programin: Gent Lasku Çdo ditë, me Vjola Spiron dhe Genti Laskun, prej orës 14.00, para dhe pas çdo ndeshjeje. Gjithçka nga eventi fantastik i futbollit në Tv Klan dhe Klan plus. Golat dhe përmbledhjet nga të gjitha sfidat e Europianit, analiza në studio dhe lidhje direkte...

EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Shqipëri-Spanjë & Kroaci-Itali | (24 Qershor 2024)

EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Shqipëri-Spanjë & Kroaci-Itali | (24 Qershor 2024)

Çdo ditë ora 14:00 & 17:00 & 20:00 Drejton programin: Gent Lasku Çdo ditë, me Vjola Spiron dhe Genti Laskun, prej orës 14.00, para dhe pas çdo ndeshjeje. Gjithçka nga eventi fantastik i futbollit në Tv Klan dhe Klan plus. Golat dhe përmbledhjet nga të gjitha sfidat e Europianit, analiza në studio dhe lidhje direkte...

EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Skoci-Hungari & Zvicër-Gjermani | (23 Qershor 2024)

EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Skoci-Hungari & Zvicër-Gjermani | (23 Qershor 2024)

Çdo ditë ora 14:00 & 17:00 & 20:00 Drejton programin: Gent Lasku Çdo ditë, me Vjola Spiron dhe Genti Laskun, prej orës 14.00, para dhe pas çdo ndeshjeje. Gjithçka nga eventi fantastik i futbollit në Tv Klan dhe Klan plus. Golat dhe përmbledhjet nga të gjitha sfidat e Europianit, analiza në studio dhe lidhje direkte...

  • Eurozone
  • Profil
  • Galeria
  • Lajme

Eurozone

Çdo ditë, me Vjola Spiron dhe Genti Laskun, prej orës 14.00, para dhe pas çdo ndeshjeje. Gjithçka nga eventi fantastik i futbollit në Tv Klan dhe Klan plus. Golat dhe përmbledhjet nga të gjitha sfidat e Europianit, analiza në studio dhe lidhje direkte me gazetarët tanë në Gjermani dhe në sheshet kryesore të Shqipërisë. Të gjithë bashkë, me kombëtaren tonë dhe festën më të bukur të futbollit europian. Një ëndërr, një kombëtare dhe një ekran!

TV KLAN
Cdo dite ora 14:00 & 17:00 & 20:00