Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im

Për familjen time

Klan Logo

E hënë – e premte 16:05

Kadir, 2 motrat dhe vëllai i tij, mbesin jetime brenda një dite, nga humbja e prinderve të tyre. Lufta për të mbijetuar dhe kush qëndron pas tragjedisë së tyre… Një dramë njerëzore e fuqishme, që të lë pa frymë… Një histori frymëzuese mbijetesë dhe një nga skenaret më jetësore, i vlerësuar si nga kritika dhe teper i preferuar nga publiku botëror. Seriali fenomen në televizion dhe mediat sociale!
  • Drama
Për familjen time – Episodi 408

Për familjen time – Episodi 408

Çfarë plani do të bëjë Sarp që të nxisë Ogulxhanin kunder Omerit? Si do të shkojë darka e Ajbikes më Berkun dhe Gokhanin? Akif shkon tek Omer i vendosur për t’i rrëfyer se ai është vrasësi i babait të tij?

Për familjen time – Episodi 407

Për familjen time – Episodi 407

Elif vazhdon të lëndohet nga Ogulxhan. Lidia vendos të largohet nga Stambolli. Si do ta presë Sarp këtë lajm? Çfarë do t’i rrëfejë Akif Nebahatit? Sheval dhe Orhan kanë filluar të sillen si dy miq të ngushtë.

Për familjen time – Episodi 406

Për familjen time – Episodi 406

Si po shkon tashmë marrëdhënia mes Nebahat dhe Akif? Sarp vazhdon të bëjë çmos për të bezdisur Omerin. Çfarë do të kërkojë Ajla nga Ajbike?

Për familjen time – Episodi 405

Për familjen time – Episodi 405

Çfarë do të thuhet në një përballje mes Gokhan dhe Ajla? Nebahat zbulon që Akif po e  tradhëton sërish atë. Ky i fundit do të marrë një lajm të keq mbi shëndetin e tij. Orhan do të aksidentojë Xhansun.

Për familjen time – Episodi 404

Për familjen time – Episodi 404

Sheval dhe Orhan darkojnë së bashku. Çfarë do të zbulojë Sarp që do të shkatërrojë lidhjen e tij me Lidian? Omer dhe Jasemin do të gjenden në telashe. Ogulxhan tashmë është bërë me Sarpin kunder Omerit.

Për familjen time – Episodi 403

Për familjen time – Episodi 403

Jasemin po mundohet të përshtatet me jetën e saj të re. Çfarë plani kanë thurur Ogulxhan dhe Sarp? Xhansu po mundohet të bëjë për vetë Ajazin.

Për familjen time – Episodi 402

Për familjen time – Episodi 402

Marrëdhenia e Ogulxhan dhe Omer sa vjen dhe tensionohet më shumë. Çfarë propozimi ka Sarp për Ogulxhan? A do të mundet jasemin të falë Tolgan dhe të rrëgullojnë marrëdhënien e tyre?

Për familjen time – Episodi 401

Për familjen time – Episodi 401

Çfarë do të ndodhë në një përballje mes Ajla dhe Gokhan? Suzan ngre një kurth për Omerin për të vertetuar besnikërinë e tij nga saj. Orhan do të dëbojë nga shtëpia Ogulxhanin. Cila do të jetë arsyeja?

Për familjen time – Episodi 400

Për familjen time – Episodi 400

Jasemin largohet njëherë e përgjithmonë nga Sheval dhe shkon të jetojë tek Omer. A do të mundet Sarp të zbulojë arsyen e vërtetë të largimit të motrës së tij? Gokhan vazhdon të manipulojë Berkun.

Për familjen time – Episodi 399

Për familjen time – Episodi 399

Jasemin e deshpëruar shkon dhe strehohet tek Omer. A do të mundet ajo t’i rrëfejë atij të vërtetën? Çfarë do të ndodhë me marrëdhënien mes Jasemin dhe Tolga?

Për familjen time – Episodi 398

Për familjen time – Episodi 398

Çfarë kurthi do të ngrejnë Akif dhe Gokhan kunder Ajlas? Jasemin mëson që Sheval është shkaktarja e vdekjes së babait të saj. Si do të jetë përballja e tyre? Çfarë do të ndodhë me Nebahatin?

Për familjen time – Episodi 397

Për familjen time – Episodi 397

Çfarë shpërblimi do të marrë kësaj here Omer falë ndihmës së shokëve të tij? Ogulxhan dhe Ajbike vertëtojnë që Xhansu është në të vërtetë motra e tyre. Jasemin mundohet të zbulojë se çfarë videojë po fsheh Tolga në laptopin e tij.

Plot

Për familjen time

Drama
Kadir, 2 motrat dhe vëllai i tij, mbesin jetime brenda një dite, nga humbja e prinderve të tyre. Lufta për të mbijetuar dhe kush qëndron pas tragjedisë së tyre… Një dramë njerëzore e fuqishme, që të lë pa frymë… Një histori frymëzuese mbijetesë dhe një nga skenaret më jetësore, i vlerësuar si nga kritika dhe teper i preferuar nga publiku botëror. Seriali fenomen në televizion dhe mediat sociale!
TV KLAN

E hënë – e premte 16:05

Osmani
Sekrete Familjare
Çapkëni i pasur
Tokë e hidhur
Për familjen time
Një shans më shumë
Premtimi
Nina