Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im
Uniko
Klan Plus Logo
E hënë 21:00

Misteret e pazbardhura të kronikës. Çështjet më të bujshme të drejtësisë në vend. Që nga historitë më të fundit deri tek ato që tashmë janë harruar. Me dëshmi, intervista, pamje dhe dokumente të pa publikuara më parë. Çdo të hënë “Uniko” nga Spartak Koka, ora 21:00, në Klan Plus.

Nga: Spartak Koka

Kategoria: Investigativ

Kohëzgjatja: 50 min

Viti: 2019

Kontakt: [email protected] & 069 204 0203

Uniko – Sherri mes dy vëllezërve për një tualet që le në mëshirë të fatit 8 fëmijë

Uniko – Sherri mes dy vëllezërve për një tualet që le në mëshirë të fatit 8 fëmijë

#Uniko #SpartakKoka #KlanPlus | Misteret e pazbardhura të kronikës. Çështjet më të bujshme të drejtësisë në vend. Që nga historitë më të fundit deri tek ato që tashmë janë harruar.Me dëshmi, intervista,pamje dhe dokumente të papublikuara më parë.

Uniko | Skandali – Rrezatimi radioaktiv në Onkologjik që nuk kursen jetën e pacientëve dhe mjekëve – 1 Korrik 2024

Uniko | Skandali – Rrezatimi radioaktiv në Onkologjik që nuk kursen jetën e pacientëve dhe mjekëve – 1 Korrik 2024

#Uniko #SpartakKoka #KlanPlus | Misteret e pazbardhura të kronikës. Çështjet më të bujshme të drejtësisë në vend. Që nga historitë më të fundit deri tek ato që tashmë janë harruar. Me dëshmi, intervista,pamje dhe dokumente të papublikuara më parë.

Uniko – “Të pakursyer në asgjë” – Të gjitha planet e Vis Martinajt për të eleminuar armiqtë e tij – 17 Qershor 2024

Uniko – “Të pakursyer në asgjë” – Të gjitha planet e Vis Martinajt për të eleminuar armiqtë e tij – 17 Qershor 2024

#Uniko #SpartakKoka #KlanPlus | Misteret e pazbardhura të kronikës. Çështjet më të bujshme të drejtësisë në vend. Që nga historitë më të fundit deri tek ato që tashmë janë harruar.Me dëshmi, intervista,pamje dhe dokumente të papublikuara më parë.

Uniko – “1 mln euro për të vrarë Durim Bamin”, plani i Martinajt, Shullazit, Ndokës dhe Avdylajt – 20 Maj 2024

Uniko – “1 mln euro për të vrarë Durim Bamin”, plani i Martinajt, Shullazit, Ndokës dhe Avdylajt – 20 Maj 2024

“Vrasjet mafioze nuk kryhen thjesht për arsye personale. Nuk përfshin vetëm konfliktet e interesit dhe zgjedhjet e individëve të veçantë pjesmarrës në ngjarje por shkon përtej personales duke pasqyruar kështu interesat dhe qëllimet e organizatës.” Me datën 17 maj 2024 SPAK njoftoj se kishte arritur të finalizonte atë që në publik njihet me emrin operacional...

Uniko

Misteret e pazbardhura të kronikës. Çështjet më të bujshme të drejtësisë në vend. Që nga historitë më të fundit deri tek ato që tashmë janë harruar. Me dëshmi, intervista, pamje dhe dokumente të pa publikuara më parë. Çdo të hënë “Uniko” nga Spartak Koka, ora 21:00, në Klan Plus.

Nga: Spartak Koka

Kategoria: Investigativ

Kohëzgjatja: 50 min

Viti: 2019

Kontakt: [email protected] & 069 204 0203

TV KLAN
E hënë 21:00