Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im
Habitus
Klan Logo
E shtunë 16:05

Projektet arkitektonike të realizuar, por edhe në proces, nga studiot më të mira në vend. Një hapësirë për të njohur nga afër procesin e dizajnit dhe të projektimit të strukturave me karakter të ndryshëm. Njëkohësisht, edhe procese te transaksioneve imobiliare, duke vënë fokusin kryesisht tek banesa.

Nga: Qazim Strazimiri

Kategoria: Dokumentar

Kohëzgjatja: 50 min

Viti: 2022

Habitus – “Green Coast mes suksesit të fazës së parë dhe zhvillimit të fazës së dytë” – 13 Prill 2024

Habitus – “Green Coast mes suksesit të fazës së parë dhe zhvillimit të fazës së dytë” – 13 Prill 2024

Projektet arkitektonike të realizuar, por edhe në proces, nga studiot më të mira në vend. Një hapësirë për të njohur nga afër procesin e dizajnit dhe të projektimit të strukturave me karaktere të ndryshme. Njëkohësisht, edhe procese të transaksioneve imobiliare, duke vënë fokusin kryesisht tek banesa. Një program nga Qazim Strazimiri.

Habitus – “Arkitektë të kujdesshëm me natyrën: Atria Studio & Green Coast në Shqipëri” – 13 Prill 2024

Habitus – “Arkitektë të kujdesshëm me natyrën: Atria Studio & Green Coast në Shqipëri” – 13 Prill 2024

Projektet arkitektonike të realizuar, por edhe në proces, nga studiot më të mira në vend. Një hapësirë për të njohur nga afër procesin e dizajnit dhe të projektimit të strukturave me karaktere të ndryshme. Njëkohësisht, edhe procese të transaksioneve imobiliare, duke vënë fokusin kryesisht tek banesa. Një program nga Qazim Strazimiri.

Habitus – Collina Verde, projektuar për ëndrrën tuaj! – 6 Prill 2024

Habitus – Collina Verde, projektuar për ëndrrën tuaj! – 6 Prill 2024

Projektet arkitektonike të realizuar, por edhe në proces, nga studiot më të mira në vend. Një hapësirë për të njohur nga afër procesin e dizajnit dhe të projektimit të strukturave me karaktere të ndryshme. Njëkohësisht, edhe procese të transaksioneve imobiliare, duke vënë fokusin kryesisht tek banesa. Një program nga Qazim Strazimiri.

Habitus – Vizionarët e Qytetit: Arkitekti Valon Bllaca dhe Projekti Collina Verde” – 6 Prill 2024

Habitus – Vizionarët e Qytetit: Arkitekti Valon Bllaca dhe Projekti Collina Verde” – 6 Prill 2024

Projektet arkitektonike të realizuar, por edhe në proces, nga studiot më të mira në vend. Një hapësirë për të njohur nga afër procesin e dizajnit dhe të projektimit të strukturave me karaktere të ndryshme. Njëkohësisht, edhe procese të transaksioneve imobiliare, duke vënë fokusin kryesisht tek banesa. Një program nga Qazim Strazimiri.

Habitus – Projektet urbane dhe ato arkitekturore, të realizuara nga Studio Urban Plus – 23 Mars 2024

Habitus – Projektet urbane dhe ato arkitekturore, të realizuara nga Studio Urban Plus – 23 Mars 2024

Projektet arkitektonike të realizuar, por edhe në proces, nga studiot më të mira në vend. Një hapësirë për të njohur nga afër procesin e dizajnit dhe të projektimit të strukturave me karaktere të ndryshme. Njëkohësisht, edhe procese të transaksioneve imobiliare, duke vënë fokusin kryesisht tek banesa. Një program nga Qazim Strazimiri.

Habitus – “Gëzim Paçarizi: Një udhëtim në Arkitekturë, në Identitet” – 16 Mars 2024

Habitus – “Gëzim Paçarizi: Një udhëtim në Arkitekturë, në Identitet” – 16 Mars 2024

Projektet arkitektonike të realizuar, por edhe në proces, nga studiot më të mira në vend. Një hapësirë për të njohur nga afër procesin e dizajnit dhe të projektimit të strukturave me karaktere të ndryshme. Njëkohësisht, edhe procese të transaksioneve imobiliare, duke vënë fokusin kryesisht tek banesa. Një program nga Qazim Strazimiri.

Habitus – “Vala e Ndryshimit: Tirana, Transporti Publik dhe Trotuarët pranë Shkollave” – 9 Mars 2024

Habitus – “Vala e Ndryshimit: Tirana, Transporti Publik dhe Trotuarët pranë Shkollave” – 9 Mars 2024

Projektet arkitektonike të realizuar, por edhe në proces, nga studiot më të mira në vend. Një hapësirë për të njohur nga afër procesin e dizajnit dhe të projektimit të strukturave me karaktere të ndryshme. Njëkohësisht, edhe procese të transaksioneve imobiliare, duke vënë fokusin kryesisht tek banesa. Një program nga Qazim Strazimiri.

Habitus – Arkitektura magjike e hoteleve në Ulqin; LSN+Partners sjell projektet bashkëkohore – 2 Mars 2024

Habitus – Arkitektura magjike e hoteleve në Ulqin; LSN+Partners sjell projektet bashkëkohore – 2 Mars 2024

Projektet arkitektonike të realizuar, por edhe në proces, nga studiot më të mira në vend. Një hapësirë për të njohur nga afër procesin e dizajnit dhe të projektimit të strukturave me karaktere të ndryshme. Njëkohësisht, edhe procese të transaksioneve imobiliare, duke vënë fokusin kryesisht tek banesa. Një program nga Qazim Strazimiri.

Habitus – “Imazhi i ri i Shkupit”, përmes projekteve të BMA – 10 Shkurt 2024

Habitus – “Imazhi i ri i Shkupit”, përmes projekteve të BMA – 10 Shkurt 2024

Projektet arkitektonike të realizuar, por edhe në proces, nga studiot më të mira në vend. Një hapësirë për të njohur nga afër procesin e dizajnit dhe të projektimit të strukturave me karaktere të ndryshme. Njëkohësisht, edhe procese të transaksioneve imobiliare, duke vënë fokusin kryesisht tek banesa. Një program nga Qazim Strazimiri.

Habitus – “Zhvillimet Urbane-Pedalimi në korsitë e reja të Tiranës” – 3 Shkurt 2024

Habitus – “Zhvillimet Urbane-Pedalimi në korsitë e reja të Tiranës” – 3 Shkurt 2024

Projektet arkitektonike të realizuar, por edhe në proces, nga studiot më të mira në vend. Një hapësirë për të njohur nga afër procesin e dizajnit dhe të projektimit të strukturave me karaktere të ndryshme. Njëkohësisht, edhe procese të transaksioneve imobiliare, duke vënë fokusin kryesisht tek banesa. Një program nga Qazim Strazimiri. Te intervistuarit: Erisa Nesimi-Keshilltare...

  • Habitus
  • Profil
  • Galeria
  • Lajme

Habitus

Projektet arkitektonike të realizuar, por edhe në proces, nga studiot më të mira në vend. Një hapësirë për të njohur nga afër procesin e dizajnit dhe të projektimit të strukturave me karakter të ndryshëm. Njëkohësisht, edhe procese te transaksioneve imobiliare, duke vënë fokusin kryesisht tek banesa.

Nga: Qazim Strazimiri

Kategoria: Dokumentar

Kohëzgjatja: 50 min

Viti: 2022

TV KLAN
E shtunë 16:05